Femke Wibier

Hi! Ik ben Femke Wibier🥐 (1984), woon in Breda (Ginneken) en sinds september ’23 ben ik als verloskundige werkzaam bij Nintu. 

In 2018 is mijn zoon geboren en niet lang daarna werd het me duidelijk; ik moest verloskunde gaan studeren. ‘In mijn vorige leven’ 😇 heb ik Communication & Multimedia Design gestudeerd in Breda en werkte ik in de commerciële wereld. 

In de zomer van ’23 ben ik afgestudeerd in België (Sint Niklaas) na een heleboel (vooral Nederlandse) stages, onder andere: in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ’s-Hertogenbosch, Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en natuurlijk de allermeeste bij Nintu. Hierdoor ken ik de meeste van onze cliënten al wat heerlijk werkt. 

Ik vind het fantastisch om mensen bij te staan in dit wonderlijke proces van (opnieuw) ouder(s) worden. Het is mijn passie om daarin mensen te empoweren zodat je weet wat jou mogelijkheden en wensen zijn. Ik wil je de handvatten aanreiken om zelf geïnformeerde beslissingen te maken. 

Verder heb ik hel wat ‘andere interesses’, zoals: bezig zijn in de tuin (van eten verbouwen tot egelhuizen maken), zelfgemaakt keramiek beschilderen, yoga, Pilates, sauna, wijn drinken met mijn vriendinnen, Italië en spelletjes (Everdell💛). 

Verdieping: badbevallingen, baby-led weaning, diaper free baby, samen slapen 

BIG: 19933320803