Zwangerschapsmassage

Hoe heerlijk is het om tijdens de zwangerschap één (of meerdere) massages te krijgen. Noortje heeft ook een opleiding tot fysiotherapeut gedaan en de combinatie met haar ervaring als verloskundige zet ze in om de fijnste massages te geven. Speciaal voor het zwangere lichaam en gericht op waar jij behoefte aan hebt.

Het belangrijkste is dat jij je tijdens de massage even volledig kunt ontspannen en dat je volop geniet van het moment. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je je beter ontspant en beter slaapt. Ook verminderen klachten die worden veroorzaakt door de veranderingen in je lichaam, zoals rugpijn, bekkenpijn, pijn in de nek en schouders, vocht vasthouden en vermoeidheid.

We hebben de beschikking over een speciale (en geweldige) zwangerschapsmassagetafel met speciale uitsparingen voor je zwangere buik en borsten. Hierdoor kun je, hoe ver je ook zwanger bent, ondanks je groeiende buik toch even heerlijk op je buik liggen. Je buik wordt hierbij ondersteund door een speciale sling, die we precies op jouw buik afstellen.

Kosten

De kosten voor een zwangerschapsmassage bedragen:

  • 30 minuten: EUR 35,-
  • 45 minuten: EUR 50,-
  • 60 minuten: EUR 60,-

Voor het maken van een afspraak voor een zwangerschapsmassage mail je even naar careandcarry@hotmail.com.