Kleinschalige zorg:

Verloskundigenpraktijk Nintu is bewust een kleine praktijk. Jij, je partner en jullie kindje staan centraal. Binnen onze praktijk werken wij dan ook maar met 2 verloskundigen. Zo heb je altijd een bekend en vertrouwd gezicht voor je tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamperiode.

Wij houden onze begeleiding graag persoonlijk en kleinschalig. Daarom nemen wij maximaal 10-12 zwangeren per maand onder zorg. Dit aantal ligt ruim onder het gemiddelde van andere verloskundige praktijken in Nederland. Wij hebben dus meer tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht voor jou en je partner. Zo kunnen we jullie een beetje beter kunnen leren kennen en zo onze zorg zo individueel mogelijk op jullie afstemmen. Ook betekent het dat de kans dat wij al bij een andere geboorte zijn wanneer jij gaat bevallen, veel kleiner is dan bij de grotere praktijken.

Wist je trouwens al dat uit onderzoek is gebleken dat dankzij continuïteit van zorgverlener en persoonlijke tijd en aandacht de kans op complicaties afneemt, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt?

Tijdens je zwangerschap word je over alle stappen van de zorg geïnformeerd, zodat jij en je partner zelf de keuzes kunnen maken. Wij vinden die keuzevrijheid erg belangrijk. En binnen onze mogelijkheden en grenzen als medisch professional zullen wij jullie zo ver mogelijk blijven begeleiden.

Voel je je aangesproken door onze werkwijze en wil je jouw zwangerschap graag door ons laten begeleiden? Meld je dan hier aan