Wij vinden het heel belangrijk om echt persoonlijke zorg te bieden. Jij, je partner en jullie kindje staan centraal. En binnen de mogelijkheden van veilige zorg doen wij ons uiterste best om onze zorg zoveel mogelijk aan jullie wensen aan te passen.

Verloskundigenpraktijk Nintu is bewust een kleine praktijk. Binnen onze praktijk werken wij met 2 verloskundigen. Zo heb je altijd een bekend en vertrouwd gezicht voor je tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamperiode.

 Kleinschalige zorg:

Wij houden onze begeleiding graag persoonlijk en kleinschalig. Daarom nemen wij maximaal 10-12 zwangeren per maand onder zorg. Dat betekent dat de kans dat wij al bij een andere geboorte zijn wanneer jij gaat bevallen, veel kleiner is dan bij de grotere praktijken. Wist je al dat uit onderzoek blijkt dat dankzij persoonlijke tijd en aandacht, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt?

 

Voel je je aangesproken door onze werkwijze en wil je jouw zwangerschap graag door ons laten begeleiden? Meld je dan hier aan.