BEREIKBAARHEID VERLOSKUNDIGEN: +31(0)6 1546 2435

Voor spoed tijdens je zwangerschap zijn onze verloskundigen altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

Heb je een niet dringende vraag? Of wil je graag een afspraak maken? In die gevallen willen we je vragen om, op werkdagen, te bellen tussen 09.00u en 17.00u. Voor  niet dringende zaken mag je ook een e-mail sturen naar info@verloskundigenpraktijknintu.nl.  Een SMS of Whatsapp-berichtje sturen mag natuurlijk ook. Houd er dan svp wel rekening mee dat wij dit soort berichtjes meestal niet direct zien. Het kan dan dus iets langer duren voordat je een reactie krijgt.

Voor spoedeisende zaken (en bevallingen, of wanneer je je erg ongerust maakt) zijn e-mail, SMS en Whatsapp dus niet geschikt. Zorg er bij spoed altijd voor dat je ons persoonlijk aan de lijn krijgt!

Wij houden op diverse dagen in de week spreekuur aan de Takkebijsters 72 in Breda. In de toekomst wordt hier mogelijk een extra locatie aan toegevoegd. Vanzelfsprekend brengen wij jullie hier op tijd van op de hoogte.

PRAKTIJKADRES:

Verloskundigenpraktijk Nintu

Takkebijsters 72

4817 BL Breda

www.verloskundigenpraktijknintu.nl