BEREIKBAARHEID VERLOSKUNDIGEN: +31(0)6 1546 2435

Voor spoed tijdens je zwangerschap zijn onze verloskundigen altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar op telefoonnummer 06-15462435.

Wij vinden het belangrijk dat je weet dat je ook altijd mag bellen wanneer jij je ongerust maakt of zorgen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je plots bloedverlies hebt. Of wanneer je de baby al een tijdje niet hebt voelen bewegen terwijl deze anders altijd heel beweeglijk is. We zijn hiervoor laagdrempelig bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer als voor spoedgevallen.

Heb je een niet dringende vraag? Of wil je graag een afspraak maken? In die gevallen willen we je vragen om, op werkdagen, te bellen tussen 09.00u en 18.00u. Voor  niet dringende zaken mag je ook een e-mail sturen naar info@verloskundigenpraktijknintu.nl.  Een SMS of Whatsapp-berichtje sturen mag natuurlijk ook. Houd er dan svp wel rekening mee dat wij dit soort berichtjes meestal niet direct zien. Het kan dan dus iets langer duren voordat je een reactie krijgt.

Voor spoedeisende zaken (en bevallingen, of wanneer je je erg ongerust maakt) zijn e-mail, SMS en Whatsapp dus niet geschikt. Zorg er bij spoed altijd voor dat je een van de verloskundigen persoonlijk aan de lijn krijgt!

Locatie en spreekuur:

Wij houden op diverse dagen in de week spreekuur aan de Takkebijsters 72 in Breda. Zowel ’s morgens, als ’s middags als ’s avonds. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het OV.  Er is bovendien voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.

In de nabije toekomst zal een extra spreekuurlocatie worden toegevoegd. Vanzelfsprekend brengen wij jullie hier op tijd van op de hoogte.

PRAKTIJKADRES:

Verloskundigenpraktijk Nintu

Takkebijsters 72

4817 BL Breda

www.verloskundigenpraktijknintu.nl

info@verloskundigenpraktijknintu.nl

BIG Noortje: 19920349703

BIG Natalie: 89923891603